02-04-2020 Els - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

02-04-2020 Els

Archief > Maart 2020 > April 2020
Hallo beste wandel vriendinnen en vrienden
Ik zal eens wat van me laten horen ,hebben jullie ook zo veel tijd over ? ik wel nu .
Jos niet las ik maar die heeft straks een leeg huis over alles opgeruimd ( goed gedaan Jos nu heb je tijd daar voor ) .
Maar wat doe ik met al mijn vrije tijd ?,dat zal ik vertellen .mijn huis is nieuw dus daar hoef ik niet veel aan te doen ,terras klaar .
Dus ga ik heel veel wandelen dat gaat nu weer goed want ik ben flink verkouden geweest (geen corona hoor ) gelukkig al was ik wel gauw moe toen .
Mijn tochten doe ik in de omgeving want die is mooi en alles word weer groen bloemetjes komen weer tevoorschijn echt voorjaar ,ik moest gewoon lachen vanmiddag hoe druk de vogels bezig waren om een nestje te bouwen wat een geduld om elke keer een takje weg te brengen maar het nestje is op tijd klaar .
En als je dan al vanaf 10 maart ongeveer elke dag wandelt zie je hoe snel alles gaat ook de lammetjes in de wei dartelen weer vrolijk rond .
Nu kom je ook steeds meer wandelaars en fietsers tegen die allemaal met een grote boog om je een gaan soms komisch ,maar het moet nu eenmaal .we zijn goed bezig .Toch mis ik al mijn activiteiten wel ,die gezellige wandeltochten ,line dance ,maar vooral mijn visite je gaat nu nergens naar toe ,neem nu maar de telefoon om met iemand te babbelen en zet er maar koffie bij want je krijgt er een droge keel van .en zo blijf ik dan in contact met sommige van ons groepje al mis ik jullie allemaal natuurlijk .
Alles is zo vanzelfsprekend en gewoon totdat Corona kwam en toen was gewoon niet meer gewoon maar werd alles anders in de wereld .
En dan weet je pas wat je mist als gewoon niet meer gewoon is ,niet meer op bezoek bij vrienden of familie , en kom je in een ziekenhuis of revalidatie terecht geen bezoek erg hard deze mensen wens ik veel sterkte toe .ook diegene die nu niet naar hun ouders kunnen .
Ik hoop dat het met iedereen nog goed gaat we moeten nog wel geduld hebben voorlopig voordat we weer op pad kunnen .Ik hoef nu niet na te denken waar naar toe met vakantie ik blijf gewoon THUIS .en volgend jaar zien we maar weer ,voorlopig houd ik het maar bij wandelen en fietsen en drinken mee .
Iedereen de hartelijke groeten en tot ziens Els Hagens

________________________________________

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu