1 juli - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

1 juli

De Wandeling > Juli 2021
Toen Erna en ik vanmorgen bij ons ontmoetingsplek aankwamen stonden er al enkele enthousiaste wandelaars te wachten.
Lange tijd geleden dat we met zovelen waren. Gelukkig dat iedereen gezond is gebleven.
Stipt om 9 uur vertrokken en via st Berardusstraat richting kruisstraat en naar de spie gelopen. Vraag me niet waarom dat kruispunt “kruisstaat “ heet en hoe “de spie” aan die naam is gekomen.
Langs mommerstraat een stukje uilenspiegelstraat het pagnevaartbos ingelopen.
Mooi op tijd op ons koffie adres aangekomen en genoten van een kopje koffie.Sommigen namen liever thee ,vonden de koffie te sterk maar dat is een kwestie van smaak.
Via een ommetje terug naar Oudenbosch , waar we on 12 uur aankwamen. Mijn stappenteller stond op 16418 maar ik weet niet of die correct werkt, het aantal kilometers 12,78 . Gelopen tijd 2,18 uur.
Blijf gezond en voor de zieken….beterschap.
Jack

Hallo allemaal,
Na zo’n 15 maanden van verplichtte rust, voor wat de wandelgroepen betrof, zijn wij vandaag weer voor het eerst op pad gegaan. Onze korte afstand groep maakte de wandeling naar Café Stroop, daar werden wij hartelijk begroet door Vincent. Zonder mondkapjes en de 1,50 hebben wij ook wat links laten liggen. Tenslotte zijn de meesten gevaccineerd, verscheidene van ons hebben elkaar helemaal niet meer gezien in deze periode, dus er moest behoorlijk bij gekletst worden, en dat werd dan ook gedaan. Tijdens de wandeling hoor je verhalen van mensen die in de lock down periode mensen verloren hebben. Ook leden van ons zijn wij kwijt geraakt, niet aan Corona maar ongeneselijke ziekte. Wij zijn begonnen met 14 wandelaars, en bij aankomst zaten er 6 leden al aan de koffie. Ik was wel nieuwsgierig hoeveel mensen aan de start zouden verschijnen
Gelukkig was het niet zo bloedheet, anders zou de eerste wandeling misschien alweer afgelast zijn wegens de hitte. Gelukkig is dat ons bespaard gebleven. Nou de kop is eraf hoop dat de besmettingen weg blijft, en dat het leven weer rustig zijn normale draai gaat vinden. Oh ja wij hadden er misschien een nieuw lid bij Sybela, eerst een paar proef loopjes doen en dan kijken of ze lid wilt worden. Nou dit was het dan maar weer. Nu maar kijken of de website ook weer wat belangstelling krijg. Ik wens de zieken beterschap en verders een fijn weekend
Groetjes Francien


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu