14 april - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

14 april

Archief > April
Korte afstand groep op weg naar ijs en lunchroom de 7e Hemel Hoeven.
Met 26 mannen en vrouwen gingen wij op weg naar Hoeven. Voor de wandeling was dit de eerste lekkere lente wandeldag. Dat kan je wel zeggen als onderweg de jasjes uit gaan. Zonder omweg gingen wij linea recta naar Hoeven. Zo al lopend hoorde wij iemand toeteren, dat was Beppie Goovaerts die normaal op haar fietsie en dan haar drietonige hoorn laat klinken als ze voorbij wil. Maar nu een eenvoudige tuut. Aangekomen in de 7e Hemel zaten de alternatieve wandelaars al op ons te wachten. Ook Frans van Kampen was op zijn fiets weer eens koffie komen drinken. Voordat wij aan de koffie begonnen, deelde Joop Goovaerts mede dat hij en Beppie 45 jaar getrouwd zijn en ons op een mergpijpje zal trakteren. Dus werd er even uitbundige voor het bruidspaar gezongen. 

Nu kan ik begrijpen dat Beppie met de auto kwam want die mergpijpje was een hele hap. En bij deze nog van Harte Gefeliciteerd en dat geldt natuurlijk voor anderen ook die wat te vieren hebben Adje van Ham kwam ook op de koffie ze is al een tijdje uitgeschakeld, maar moet weer energie na de operatie op bouwen. Sterkte en beterschap. Overal zie je nu dat de rondweg vorm krijgt en benieuwd of de einddatum van september gehaald wordt. De zieken beterschap en de jarigen een fijne dag.
Grt. Francien

Presentatie Notaris van Dorresteijn 

Onze vaste verslaggevers hadden vandaag wat anders te doen. De lente maakt het bijvoorbeeld noodzakelijk om precies op een donderdagochtend de tuin te doen, of last te hebben van een voetblessure. Dus geen informatie over de wandeling maar wel een paar regels over woensdagavond.  Notaris van Dorresteijn uit Oudenbosch hadden we bereid gevonden om over de onderwerp testamenten, volmachten,erfenissen schenkingen een en ander te komen vertellen. Ook het onderwerp levenstestament kwam aan de orde. Misschien niet het leukste onderwerp, maar wel belangrijk. In een levenstestament geef je iemand , die je vertrouwt een volmacht om jouw persoonlijke wensen uit te voeren op het moment dat je daar zelf niet meer toe in staat bent. 

Gelukkig werden de onderwerpen op een luchtige manier gebracht. Ook persoonlijke vragen kwamen aan de orde.
Na afloop leerde een piepklein mini referendumpje ons dat de aanwezigen erg tevreden waren. Mocht er nog informatie gewenst zijn dan geeft de website www.notaris.nl je die. Uiteraard kan Notaris Dorresteijn je ook adviseren.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu