18 febr - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

18 febr

Archief > febr 2016
Korteafstandsgroep naar restaurant de Haard. 18 febr

Liep ik vanmorgen naar het steunpunt,zag ik niemand staan. Even kijken hoe laat het is 10uur 26, zou iemand zijn of haar horloge nieuwe batterijen nodig gehad hebben en waren ze te vroeg vertrokken. Nee hoor men stond lekker binnen te kakelen. Dat waren 23 mannen en vrouwen. Wat een mooie dagen hadden we achter de rug, een lichtelijk winterweertje. Voor vanochtend was het ook weer lekker weer om de schoenen onder te binden. Het moet hier niet te lang duren want wisselvallig weer is opkomst en wordt het weer soppen.
De wandeling ging door het wijk Albano, Albanoweg op Nattestraat in door het nieuwe fietstunneltje aldaar. Dan de Slikstraat in, zo langs Toos de Heide’s huis, die al op pad was om mensen op te halen om ook lekker koffie te komen drinken. Ook Francis van de Riet doe dat en Beppie Goovaerts kwam weer op de fiets. Ook kwamen wij langs een bord waarop RijeRij stond nou dat deden wij toch 2 rijen twee aan twee. Maar zonder paarden. Zo zaten wij met bij 30 mensen aan de koffie/thee. Altijd na het gezellig samenzijn is het weer moeilijk om de draad weer op te pakken en de terugweg te aanvaarden. Van Andre van Ham hadden wij te horen gekregen dat Ad geopereerd is en het na omstandigheden goed met haar gaat. Beterschap Adje en hoop je gauw weer te zien. Joop Goovaerts had een mooie hesje aan van Brabant Veiliger met een website erbij. Hij houdt de boel goed in de gaten, maar dat heb ik wel meer gezegd. Ook werd aan mij gevraagd waarom zijn wij zo weinig daar of daar met koffie drinken. Mijn antwoord was. Ik plan de koffie adressen voor een kwartaal tegelijk en ca. een maand van tevoren. Ik probeer de wandelroutes iedere week een ander richting te laten wandelen. En ieder koffieadres komt bijna 1x voor in het kwartaal. Soms wel twee keer. En is er één in het voorgaande kwartaal niet geweest komt die de volgende keer erbij. Het komt ook voor dat als alles gepland is er toch weer een afzegging komt en die moet ik dan ook weer ergens plaatsen. Ook is het iedere keer weer bellen of we op die bepaalde datum terecht kunnen. Vandaar dat men wel eens denk goh dat is lang geleden dat wij hier of daar geweest zijn.
Verleden week was ik met de Nordic Ladies aan het wandelen en kwamen wij langs een tuin, waarschijnlijk ook van een wandelfanaat die zijn versleten schoenen als plantenpot gebruikte (zie foto). Leuk gezicht zoals ze in wandel loop opgesteld staan. Kreeg ook tijdens het wandelen een foto van mijn dochter toegestuurd die even de ijspegels aan haar gehuurde auto wilde laten zien. Morgen weer thuis vanuit Toronto Canada voor haar werk. Voordat ze vertrok afgelopen maandag was het die vrijdag ervoor nog min 25 maar niet gek veel sneeuw. Die had zij nu wel, niet zoveel.
Ik wens de jarigen een fijne en mooie dag en de zieken beterschap en sterkte.
Francien

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu