19 okt - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

19 okt

Archief > oktober
Lange groep naar De Walnoothoeve,

Met 28 mensen weer op pad; Jassen aan ..nee op een enkeling na. Wel werden er een paar paraplus gesignaleerd. Het was wel even omlopen want de Markt is een behoorlijke zandbak. Jan Verschuren en ik hebben de kop getrokken en via de Beukenlaan richting Vossenberg. Een kennis van Jos die jarig was stond voor het raam en is toen door het hele wandelkoor toegezongen.

Met wat gekriskras en een plaspauze zijn we bij de Walnoothoeven gearriveerd. Daar zat Henk Kerkdijk in volle glorie. Een week geleden in het ziekenhuis, geholpen en nu weer fit aan de koffie. Het ging zo snel dat de kaart die Tonny Bakkers wilde laten ondertekenen niet meer nodig was. Henk staat nu op de foto met een ongetekende kaart.
Terug door het bosgebied onder het vliegveld Seppe ( dat heet dus anders) , voor velen een nieuwe route. Tegen 12 uur waren we terug en de meesten met een natte rug.
Groet Jos


Korte afstand groep naar de Nieuwenbergh, Zegge

Wat hebben wij weer geboft met het weer, gewoon in blouse op de fiets naar het steunpunt. Op de fiets ietsjes wat fris, maar weten dat na een paar 100 meter wandelen mijn nekhaartjes al behoorlijk vochtig worden geen jas mee die dan anders om de middel gaat. Als voorloper samen met ons nieuw lid Dinie Nab, en het hesje aan was het heerlijk wandelen over de polderwegen. Dinie zei ik ben benieuwd hoe wij naar Zegge wandelen. Nou net zoals ik toen ik bij de wandel kwam en geen notie had ze dat je ook over een fietspad en niet langs die autoweg in Zegge kon komen. Zo zullen er nog meer nieuwe wegen voor haar komen en koffie adressen die ze nog niet kent. Van beide dames Marian van der Hoeven heb ik ook maar gelijk een fotootje gemaakt voor het smoelenboek. 


Ik was een beetje laat met bellen en zei dat wij op het fietspad liepen. Maar dat was het hele lange fietspad en Mien dacht dicht bij het dorp, dus geen tijd op koffiekannen koffie te maken, dus was het kopje voor kopje uit de automaat. Maar ook dat ging redelijk vlug. Zo was het weer tijd om de terug weg te aanvaarden. Af en toe werd er aan de teugels getrokken, om de vaart eruit te houden. Maar al met al was het weer een hele mooie wandelochtend. Ook nog even op de Markt gekeken hoever men gevorderd is. Het wordt tijd dat alles klaar is . De zieken beterschap en de feestgangers een fijne dag.
Francien

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu