23 april - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

23 april

Archief > april 2015
23 april Langeafstandsgroep naar De Walnoothoeve
Grote consternatie in de auto. De afdeling Hoeven was in een file beland. De doorgaande weg in Oudenbosch was afgesloten en al het verkeer moest langs het gemeentehuis. We hebben staan wachten in een file !!
Met 31 wandelaars vertrokken we deze ochtend. Wel of geen zon. Wel of geen jas. Het was wat onduidelijk, maar uiteindelijk heeft de zon gewonnen Sinds lange tijd liep Paul Bakkers weer mee. Hij was weer voldoende opgeknapt , om deze thuiswedstrijd mee te wandelen. Ben Jonkers en ik liepen voorop. In onze gesprekken kwam ook het sexuele leven van de haan nog ter sprake. Maar dat kan ook niet anders als je naar de Walnoothoeve wandelt. Precies kwart over tien arriveerden we daar en tijdens de koffie maakte we meer lawaai als alle kippen samen.
Terug liepen de dames voorop en bij de uitrit van de Walnoothoeve ontstond meteen al verwarring. Maar alles is goed gekomen en via de Opdorperweg zijn we richting Oudenbosch gewandeld. Onderweg heeft Cees van de Marel ons nog uitgelegd hoe zijn pet in elkaar zat en Joop Damen vertelde ons dat een tunnel onder de weg doorliep. Hij vond dat nodig omdat ik niet van “hier”was.
Het laatste stukje van de route was even improviseren, achter langs Tivoli en dan langs de kapel. Het bleek toch ruim een seconden of 30 korter te zijn.
Tot volgende week bij de voorjaarswandeling, groet Jos

19 april 2015.
Een historische dag, want zover ik weet is Willem van Dijkhuizen ons eerste verenigingslid, dat een boek heeft uitgebracht. Kwam het door het mooie weer of kwamhet door de Amstel Goldrace; onze wandelvereniging was maar heel matig aanwezig. Cobi Oostdam en ondergetekende konden genieten van de boekpresentatie “69 Leuke Stoute Gedichten” en van een bodypaint artiest. Niet zozeer van de artiest , maar meer van zijn levend schildersdoek. Kijk maar eens naar de foto’s.
Mensen die het jammer vinden dat ze geen boekje hebben kunnen kopen , hebben volop gelegenheid dit alsnog te doen. Neem even met Willem contact op met een mailtje ( wbvandijkhuizen@live.nl )
Jos Diephuis

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu