3 Februari - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

3 Februari

De Wandeling > Maaart 2022 > Februari 2022
De wandeling van lange groep 3 februari 2022
We kunnen weer deze morgen alleen maar vrolijke gezichten, we gingen van start als jonge veulens die voor het eerst in de wei komen. De eerste wandeling van 2022, na al weer allerlei corona maatregelen, die wandelen en koffie drinken op onze manier onmogelijk maakte. Hopelijk is het nu afgelopen met het sluiten van de horeca en kunnen we er nu weer voor gaan. Met 19 personen gingen we op weg naar de Luijenbergh ditmaal via de havendijk en de Peeter Ceelen keetweg naar de kralen en verder nog een stukje langenbergsestraat Het weer werkte mee ondanks de donkere lucht bleef het droog. Precies om half elf waren we op ons koffie adres die alles al klaar hadden staan, ja het is een prima adres om koffie te drinken. Er werd lekker bij gekletst vandaag ,je kon wel merken dat we elkaar gemist hadden. Om elf uur ging het weer terug richting Oudenbosch waar we om twaalf uur weer aankwamen. Ja het was vandaag na alle corona sores een hele leuke wandeling. Alle zieken en geblesseerde beterschap gewenst en voor alle een prettig weekend.
De groetjes: Jo


Hallo wandelaars. Vandaag zijn wij weer officieel begonnen met wandelen. Gelijk een nieuw lid erbij Riet Conijn bij de korte afstand groep. Maar ze kijk het nog aan om bij de lange afstand groep mee te gaan wandelen. Onze wandeling ging naar cafe Stroop waar wij weer hartelijk werden ontvangen door Vincent. Het was heerlijk wandel weer, nadat storm "Corrie" haar best gedaan had van de week. "Corrie" is nu in ruste. Mooi dat de eerste vrouwelijke meteoroloog die in dienst kwam bij de KNMI in 1964, een storm naar zich genoemd krijgt
Met 16 mannen en vrouwen liepen wij over de Oudenbosche en Bosschenhoofdse wegen, om bij Stroop nog eens 6 alleen koffie drinkers aan te treffen. Het was weer een gezellige boel, en wandeling.
Groetjes Francien

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu