7 april - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

7 april

Archief > April
7 april langeafstandsgroep naar Kerkzicht in Standaardbuiten

De weervoorspellingen waren niet echt geweldig, maar weerhield de 20 wandelaars niet om gewoon te starten. Uiteindelijk bleek het toch heel acceptabel wandelweer te zijn. Zelfs af en toe een zonnetje onderweg.
De route naar Kerkzicht is er wel een met haken en ogen. Het is goed opletten en het deel langs de snelweg is nu niet echt geluidsarm te noemen. Maar tegen kwart over tien zaten we aan de koffie in Kerkzicht. Het laatste deel van wandeling vond plaats onder begeleiding van Jan Verschure, die met de auto was. Tijdens de koffie was het referendum het onderwerp van gesprek. Wij aan onze tafel kwamen er niet uit. Het enige wat vast stond was dat de opkomst in Halderberge te klein was om rechtsgeldig te kunnen zijn.
De terugweg ging over de brug en de polders in. Een donkere lucht en kil weer, maar droog. Wat zou het vanavond worden ? Vanavond kunnen liefhebbers een flinke wandeling maken. Ze volgen dan dezelfde voettocht als Vincent van Gogh op 7 april 1877. Uit een brief aan zijn broer Theo blijkt dat Vincent van Gogh die avond van het station in Oudenbosch naar de begraafplaats van de protestantse kerk in Zundert liep. ( bron BNdeStem
Groet Jos DiephuisDan nog wat nieuws:
Paula Barendse heeft intussen een nieuwe heup en ze herstelt voorspoedig. Namens de leden beterschap.
De wandeling in Antwerpen is nagenoeg helemaal geregeld. We hebben de beste gidsen van Antwerpen en onze pleisterplaatsen zijn besproken. We wachten nog wel op een paar betalingen, die voor 8 april binnen moeten zijn.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu