Wandeling 1 december 2022 - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Wandeling 1 december 2022

Archief > December 2022
De wandeling van de lange groep 1 december 2022
Vandaag gaat de wandeling naar het steunpunt Bosschenhoofd, de weers omstandigheden zijn prima de zon schijnt uitbundig en het is een lekkere temperatuur. Er was weer zoals we gewend zijn de laatste weken weer een prima opkomst. Met een kleine vertraging,  er moest eerst nog even geplast worden, ging het na het fluitsignaal van Jos dus richting Bosschenhoofd. Er werd onderweg lekker gebuurt onder elkaar en de stemming zat er dus goed in. Onderweg gebeld om het aantal koffiedrinkers door te geven. Na een lusje via de Hoenderparkdreef kwamen we tegen 10.30 uur aan bij het steunpunt waar Jos- Jan  en Ad  al op ons zaten te wachten. Vandaag werd de koffie door een roetveegpiet rond gebracht, ja ja sinterklaastijd. Onze sinterklaas was dit jaar incognito aanwezig, hij had me nog wel een foto gestuurd in zijn werk-tenue.Na de koffie ging het met een leuke slinger door het buiten gebied weer richting Oudenbosch waar we tegen 12.00 uur terug waren. Het was  alweer een leuke wandeling. Alle zieken en geblesseerde van harte beterschap en voor allemaal een prettig weekend.
Groetjes: Jo
Onze web-site is vanaf vorige week vrijdag beveiligd, dit gaf even wat strubbelingen maar na het veranderen van een woord werkte hij weer. Ik heb vandaag nog een aanpassing gedaan in de werkbalk, nu staan er alle keuze mogelijk heden goed op en is hij veilig te gebruiken.
Korte afstand groep 1 december
1 december volgens de metrologen het begin van de winter, niets wat op winter leek. Nou vandaag was het heerlijk wandel weer, onze wandel ging naar de Nieuwenbergh in Zegge. Wij waren met 16 wandelaars. Uiteraard werd er ook over het WK voetballen gepraat tijdens de wandeling. Hoe slecht Nederland was, maar ik ga een beetje Louis spelen. Het wij gevoel leeft nog niet echt hier maar ik gebruik het toch. Wij hadden een makkelijke poule en dachten waarom zullen wij ons druk maken, dus deden wij dat niet en zijn dus als 1ste   geëindigd in de poule wat de bedoeling was, om Engeland niet tegen te komen in de volgende ronde. Want men ging er vanuit dat Engeland wel eerste in hun poule zou worden. De volgende ronde krijgt men de VS tegen, nu moeten wij aan de bak die Amerikanen zijn geen zachte eitjes. Nu gaat het pas beginnen. Ik ben ook blij dat Australië door is mijn 2e vaderland. Maar ik vrees dat zij nu tegen Argentinië de strijd gaan verliezen. Met 16 wandelaars waren wij al kletsend aangekomen in Zegge waar al een klein groepje van ons aan de koffie zat. Francis ging nog met een kaart rond voor Beppie die van de week een operatie heeft ondergaan. Ook hier wil ik Tonnie Bakkers beterschap wensen, ik hoorde dat zij nog even moet wachten op haar operatie. Voordat je het weet is de koffie pauze voorbij en weer tijd om op te stappen, nog even een paar fotootjes voor het plakboek gemaakt. Zo meteen weer voor het buisje kijken wat onze zuidenburen doen België. Ik wens de zieken beterschap en wie wat te vieren heeft een fijne dag. Louis en zijn jongens ook veel succes.
Groetjes Francien
Terug naar de inhoud