Wandeling 6 april 22023 - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Wandeling 6 april 22023

De Wandeling > April 2023
De wandeling van 6 april 2023 lange groep
Na 3 mooie zonnige dagen is er voor vandaag, regen voorspeld. Ja en dat klopte deze keer wel, we waren maar net onderweg en het begon licht te regenen. We waren weer met een mooie ploeg met 20 personen ging het richting de Haard in Bosschenhoofd. Deze keer had ik een iets andere weg in mijn gedachte want iedere keer dezelfde weg wordt ook eentonig, al zijn er bij die onderweg zo met elkaar buurten dat ze niet weten waar ze langs gelopen zijn. Dus nu eens langs de noord zijde door het bos naar de Haard. Dat het beviel mekte we onderweg, er werd spontaan een koor opgericht en alle tophits van de jaren 70 – 80 werden lekker meegezongen. Er was zelfs iemand die bij het lied van Corrie Konings ( huilen is voor jou  te laat ) spontaan alla Andre van Duin begon te huilen, wat hebben  we gelachen en dat alles in de regen. Om half 11 kwamen we aan bij de Haard alwaar nog 4 koffie drinkers op ons zaten te wachten. Na een gezellige koffie pauze ging het om 11 uur weer via een kleine omweg naar Oudenbosch. Ja het is elke week weer leuk om met deze ploeg onderweg te, zijn weer of geen weer.                                                                     Voor alle zieke en  geblesseerde sterkte en beterschap  en voor allemaal prettige paasdagen.
Groetjes: Jo
Misschien hebben jullie wel eens gehoord van ChatGPT.
Dit is het veel besproken programma dat met artificial intelligence hele verhalen voor je schrijft. Luie scholieren proberen hier voordeel mee te behalen. Ik neem de proef op de som; met de kernwoorden  laat ik programma ChatGPT een wandelverslagje schrijven. Oordeel zelf maar.

 
Dit waren de steekwoorden die ik heb gebruikt:
schrijf verhaal 100 woorden "regenachtig weer, JO voorop, EEN ANDERE wandelROUTE, koffie in restaurant de Haard, daar kwamen Jan Jos en de fam Bakkers, terug met meer regen

 
En dit is de uitkomst :
 
Het was een regenachtige dag en JO was vastberaden om te gaan wandelen, ondanks het slechte weer. Hij koos voor een andere route dan normaal en zijn vrienden volgden hem. Na een paar uur wandelen, besloten ze te schuilen bij restaurant de Haard. Daar troffen ze onverwacht Jan, Jos en de familie Bakkers aan, die ook schuilden voor de regen. Ze besloten samen koffie te drinken en te genieten van het warme vuur in de open haard. Maar helaas, toen ze weer verder wilden wandelen, regende het nog harder dan daarvoor en moesten ze terugkeren naar huis, kletsnat en teleurgesteld.
Groet: Jos D.
 
Terug naar de inhoud