13 april - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

13 april

Archief > april
Korte afstand groep naar Café Kerkzicht.

Vandaag wil ik beginnen met de mededeling dat Ad van Ham van onze groep maandag overleden is. Zij heeft de strijd verloren tegen de verschrikkelijke ziekte kanker. Wij wensen André haar man, die ook met onze groep wandelt heel veel sterkte.
Vandaag waren wij met 16 wandelaars. Ria en ik namen het voortouw. Wij waren al bijna in Standaarbuiten toen Ria zei je telefoon gaat. Nou door de wind en lopend langs de A17 hoorde ik hem niet. Of zal ik toch eens naar de orendokter moeten. Maar het was een belletje als herinnering dat wij bij Kerkzicht koffie gingen drinken. Oh jee die moet ik even bellen dat wij met z’n zestienen zijn en dat er waarschijnlijk ook nog een aantal op fiets/auto komen. Ja die zitten er al zei Annie en was verbaasd dat ik nog niet gebeld had. Ook zag ik dat Wym gebeld had. Daar had Annie tegen gezegd nog niets gehoord van de groep daarom had Wym mij gebeld. Uiteraard ging het bij het koffie drinken ook over Ad.
Annie had voor lekkere koeken bij de koffie gezorgd. Het is voor ons een behoorlijke tippel terug naar huis. Dus konden wij dat lekkers er wel weer aflopen. Volgende week is er gewoon een wandeling en dan ’s avonds genieten van ons 15 jarige bestaan. Bij deze wens ik de zieken sterkte en beterschap en wie wat te vieren heeft een mooie dag. Fijne Paasdagen.
Francien

De zomerwandeling 
Vandaag heeft een afvaardiging van het bestuu8r wat voorwerk gedaan voor de zomerwandeling in augustus  . Iedereen wordt er tzt nog uitgebreid over geinformeerd. Wel kunnen we al vertellen dat het streekmuseum in de Hoeksewaard centraal zal staan. Om jullie vast een voorproefje te geven van ons bezoek .......... zie de foto's
Jos 

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu