31 dec - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

31 dec

Archief > Dec 2015
31 december 2015 Laatste wandeling van het jaar.

De opkomst van beide groepen viel niet tegen. 51 personen wandelde mee op deze laatst-dag-van-het- jaar –wandeling. En er waren natuurlijk wat koffieklanten die rechtstreeks naar de Pilaar kwamen. Gelukkig konden we JanVerschuren van de langeafstandsgroep verwelkomen. Jan herstelt van een zware operatie, maar aan zijn lachende kop was niet te merken dat hij in de “opbouw”fase zit. Paul Bakkers was er vandaag niet bij want die ondergaat de laatste operatie van het jaar in het Bravis ziekenhuis. Volgend jaar hoopt hij met een nieuwe heup weer mee te wandelen. Jan van Hooff was vandaag weliswaar wel van de partij, maar hij moet begin januari onder het mes. Jan en Paul allebei beterschap.
De opstart van de koffie in de Pilaar ging moeizaam. Niet alle koffie attributen konden worden gevonden, maar uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht, dankzij Ria Terlouw, Frans van Kampen en Wijm Westerhof. Ennnnneeee de oliebollen smaakten goed en waren op na afloop.
Willem van D nam nog even zijn kans waar om wat van zijn gedichtenbundels te verkopen. Hij was niet ontevreden na afloop.
Zo eindigde het jaar 2015 voor onze wandelclub. En nu op naar de oliebollen . En zoals Wim Bastiaanse tegen mij zei “geniet van andermans vuurwerk”
Goede jaarwisseling en een gezond 2016
Jos Diephuis

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu