30 maart - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

30 maart

Archief > maart 2017
Langeafstandsgroep naar de Nieuwebergh in Zegge 30 maart
De eerste zomerse dag is vandaag in aantocht volgens het KNMI. In ieder geval prima weer bij het vertrek. Ik tel weer 25 deelnemers. De laatste tijd is dat het standaardaantal dat vertrekt en meestal hebben we dan nog een stuk of 5 koffiedrinkers. Op een ledenbestand van 40 betekent dit een mooi opkomstpercentage.
Joop Damen en Ad van Nijnatten wijzen ons vandaag de weg naar Zegge. Het loopt voorspoedig totdat Nel Meesters pijnlijk met een paaltje in aanraking komt. Was wel behoorlijk schrikken , maar de schade lijkt mee te vallen. Onderweg vertelt Conny dat zij en Jan Verschuren de wandelvierdaagse gaan meelopen. Dat was een jaartje geleden nog ondenkbaar geweest. Succes met de voorbereidingen. Met Jan van Hooff bespreek in onderweg ons fietstochtje naar Neurenberg, dat eind mei begin juni gaat plaatsvinden. We zullen de club op de hoogte houden !
Bij de Nieuwenbergh schuiven de familie Otten, Piet W, Toon en Jo R ook aan, waardoor we weer een volle bak hebben. Kees Maas toont ons vol trots een soort snoepdoosje dat in een bekertje kan worden omgetoverd. Erg ingenieus en Kees is er ook erg blij mee.
Om gastenboek compleet te maken gaan Cor Reuvers en Coby Termijn op de foto. De terugreis wandelen Fons en Henk voorop. Het lijkt erop dat ze er een lange wandeling van willen maken, maar het blijkt een schijnmanoeuvre te zijn, die het nodige commentaar oplevert.
Uiteindelijk komen we keurig op tijd weer bij Saint Louis aan. ………. met zon


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu