Belevenissen en anekdotes over oud lid Henk v/d Broek - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Belevenissen en anekdotes over oud lid Henk v/d Broek

Mededelingen
Belevenissen en anekdotes over oud lid Henk van de Broek.

Ook deze keer was het schrikken toen wij het bericht kregen dat ons oud lid Henk van de Broek was overleden. Ik heb aan Henk heel veel wandelplezier beleefd. Hij wist overal de weg, of het nu in de Pannenhoef was of de Moerse bossen, hij kende elk bospaadje. Ook was Henk belangstellend naar anderen, hij vroeg altijd hoe het met de persoon ging maar hij ging ook bij de mensen langs om te kijken hoe men het maakten. Dat gold ook voor Leny, de partner van Henk, altijd belangstellend naar de ander. Het overlijden van z'n Leny kwam dan ook zeer hard aan bij Henk,
Zij stond Henk altijd bij als hij in het buitenland de lange afstanden ging wandelen.

Ik heb met Henk ooit een Kennedymars gewandeld. Zodra het startschot werd gegeven dan gaf Henk gas en als ik de andere dag tegen de middag aan de finish kwam dan was Henk al thuis.
Vele tochten van 200 km heeft Henk gewandeld en de Kennedymarsen die hij heeft gedaan zijn niet te tellen.
Ik heb over Henk ooit een stukje geschreven in de Bode. Eigenlijk vond hij het maar niks maar later vond hij het wel leuk. Dit gebeurde overigens met de goedvinding van Henk.

Later kreeg Henk klachten, het lichaam wilde niet meer en het was moeilijk voor Henk om dat te accepteren. Wij verliezen met Henk een fijne collega met een groot hart voor de medemens.
Wij wensen de familie heel veel sterkte met dit zware verlies.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu