15 okt - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

15 okt

Archief > okt 2015
15 oktober Langeafstandsgroep naar de Schans.

Tegen half tien word ik gebeld door Fons Tak. Heb jij het telefoonnummer van de Schans. Wat bleek ? Het hele bestuur was bij de aftrap ( slecht voetbal woord) van de wandeling niet aanwezig. Fons als ex-bestuurslid nam samen met Cees Maas de leiding op zich en nam de rest op sleeptouw. Bedankt mannen.

Fietsend ben ik naar de Schans gegaan en pikte onderweg voorzitter Piet op. Die kwam maar op eigen gelegenheid vanwege een wat onwillige rug. Bij de Schans vertelde mevrouw Hopmans ons dat de verwarming in de koffiezaal het niet goed deed. Ze zat er echt mee. We hebben haar nog verteld dat onze wandelaars best wat afkoeling konden gebruiken. 

Wat later kwam de groep aangewandeld en verdeelde zich heel traditioneel in een vrouwentafel en een mannentafel. Uiteraard moest de kleinste wandelaar deze traditie verbreken en nestelde zich behaaglijke tussen de dames en als tegenwicht zat Tonny Jongenelis bij de mannen. Cees wordt helemaal in de watten gelegd, maar betaalt nog net zelf zijn koffie. En dat is niet de eerste keer dat hij zijn toevlucht zoekt aan de damestafel. Het begint op te vallen en zeker bij de fotograaf.

Jan Verschure is ook van de partij. Jan heeft stevige problemen met zijn blaas en wordt daar binnenkort aan geopereerd. Hij zal dan wel een periode niet meewandelen, omdat het herstel de nodige tijd gaat vergen. Beterschap alvast Jan.
Tegen elf uur vertrekt de groep weer. Een paar nemen onder mijn tijdelijke leiding de kortste weg naar Oudenbosch en Piet wandelt met de rest mee.
Tot een volgende keer.
Jos Diephuis

PS Piet heeft de herfst in beeld gebracht , zie hiernaast

15 oktober korteafstandsgroep

Vandaag ging de wandeling naar de 7e Hemel. Met ca 18 man gingen wij op pad. Het was weer een bof ochtend. Want heel de middag heeft het gegoten Ieder krijgt wat hem/haar toekomt en wij hebben dit mooie droge weer gekregen. Verder weet ik even niets te melden. Dus geen verslag alleen wat actiefoto’s van koffie drinken.
Francien

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu