1 september - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

1 september

Archief > september
1 september langeafstandsgroep
De herfstmaand is begonnen en zelfs meteorologische herfst is gestart. Hoe dan ook de het was goed wandelweer. 20 Wandelaars hadden er vandaag zin om naar de “Zeg “ te vertrekken. Henk Kerkdijk en ondergetekende liepen voorop. De fiets/wandeltunnel aan de Vaartweg vormde de eerste kennismaking met de nieuwe rondweg. Onbegrijpelijk dat daar nog steeds geen naam voor is, terwijl er al zo’n 50 jaar bedenktijd voor is geweest. Het weer was goed en de conversatie in de voorste rijen van de groep was soms van een bedenkelijk peil. Om Jan Verschuren te citeren “dat kan niet door de voordeur” Tegen kwart over 10 kwamen we bij de Nieuwenbergh aan. Jack en Erna Wildhagen stonden ons daar al op te wachten, met grote ronde roze koeken. Jack vierde zijn verjaardag. Proficiat Jack. 

Ze ( de koeken) waren nog niet op toen Henk Kerkdijk zijn rugzak openmaakte en daar cake uithaalde. Henk dus jarig geweest. Tot slot ging de rugzak van Cees Maas open en daar kwamen ook weer koeken te voorschijn. Kees was dus morgen jarig. Allebei gefeliciteerd.
 

Om de feestvreugde compleet te maken gooide Joop Damen nog even de koffie over de tafel !
Zonder andere brokken konden we weer naar huis, met de wetenschap dat de lunch vandaag er wel bij kon inschieten. De terugweg bracht ons ook weer in contact met de rondweg. Nu over de weg heen. Keurig op tijd arriveerde een klein deel van de club weer bij St Louis.
Jos Diephuis


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu