10 dec - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

10 dec

Archief > Dec 2015
10 december langeafstandsgroep

Vandaag lopen we een gouden wandeling. Piet en zijn vrouw Wijm zijn vandaag precies 50 jaar getrouwd en willen daar bij de koffie aandacht aan besteden. Ze zijn niet de enige. Vorige week konden we in BNdeStem al een foto zien, met daarop de gouden bruiloftparen in Halderberge. De familie Bakkers en Otten stonden daar ook op. De wandelvereniging was dus goed vertegenwoordigd. Maar niet alleen vrolijke gebeurtenissen maken we mee. Afgelopen dinsdag hebben we in de Zegestede afscheid genomen van Jan Heeren. We waren met velen aanwezig.
Maar gelukkig ook beter nieuws. Jan Verschuren, die al bijna 4 weken in het ziekenhuis ligt, gaat langzaam aan vooruit en mag naar verwachting zaterdag naar huis. Jan Beterschap !
De wandeling van vandaag gaat naar Stroop, waar we bijna kind aan huis zijn de laatste tijd. Piet en Wijm willen daar met ons hun huwelijksverjaardag vieren, voor zowel de lange als de korteafstandsgroep. Onderweg voelt het koud aan, met een stevige wind. Ik probeer Stroop te bellen, maar niet thuis. Francien zit met het zelfde probleem belde ze mij door. Een telefoonstoring bleek het geval.
Bij Stroop loopt het goed vol. Het bruidspaar staat bij de deur om de felicitaties in ontvangst te nemen en veroorzaken een rij wachtende buiten. Met gebak en koffie aangeboden door Piet en Wijm worden ze toegezongen.
Ook het bestuur wordt door Mijntje bedankt voor hun werkzaamheden voor de vereniging en geeft ons een heerlijke 20 jarige fles port.
Over de terugweg kan ik weinig vertellen, behalve dan dat ik een lift van Piet kreeg.
Groeten Jos

Vandaag ging de wandeling naar Café Stroop.
Het weer is nog steeds lekker voor de tijd van het jaar. Bijna half december en nog steeds dubbele cijfers in de temperatuur. Maar dat mocht voor ons de pret niet drukken. Beter dan baggeren door de sneeuw. Vandaag ging de wandeling naar Café Stroop dat op verzoek van Wijm en Piet Westerhof, die wat te vieren hadden, en ons de hele wandelclub daar in mee wilden laten genieten. Ze zijn vandaag op de dag af 50 jaar getrouwd. Op een heerlijk appelgebakje en lekkere koffie/thee werden wij getrakteerd. Ik moet zeggen dat dat er heerlijk in ging. Toen kwam er nog een verrassing, Mijntje had namens de hele club inkopen gedaan voor het bestuur. Namelijk een heerlijke fles oude port. Nou mensen allemaal hartelijk bedankt. 
Lekker op mijn vachtje voor de openhaard, zal ik er lekker van genieten, samen met mijn hubbie ofte wel echtgenoot. Maar helaas geen vachtje en geen openhaard dus lekker lui op de bank. Dus bij deze allemaal proost en mooie en fijne feestdagen.

Onze wandeling ging door de Nattestraat, en daar al een geopend deel van de rondweg genomen nl. het fietstunneltje aldaar. Nog even en de Nattestraat wordt helemaal vrij gegeven. Het was een geslaagde en gezellige ochtend Piet en Wym en alle anderen die huwelijks jubileum hebben gehad van harte nog en ook de jarigen. Voor de zieken beterschap en sterkte.
Groetjes Francien

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu