28 februari - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

28 februari

Archief > Februari 2019
Dag beste wandelaars .
Ik dacht net, zal het stukje van de tocht CARNAVALSTOCHT eens lezen maar er stond nog niets op helaas .
 Nou had ik het stokje ook aan niemand kunnen geven ,vandaar dat ik nu wat schrijf ,of Jo het plaats weet ik niet .
We waren net als altijd met een grote groep ,maar slechts 3 mensen met wat carnavals kleding ,waarvan Kees leuk zag maar uitviel hij voelde zich niet lekker dacht ik .zelf liep ik ook maar in gewone wandelkleding dus verwijt ik niemand .
Alleen wel jammer achteraf want de korte afstand was wel in carnavalskleding ,het was tenslotte de carnavalstocht ,misschien dat we volgend jaar afspreken om toch iets aan te doen al is het maar boa in leuke kleuren bv .
Wat de tocht betreft was het als vanouds mooi en gezellig, de vogeltjes kwamen niet boven het gekwetter uit .,en waren we mooi om 10.30 bij cafe Stroop
De dames van de korte fietsafstand zaten al binnen ,maar wij vielen allemaal gelijk binnen .Ik was al wel aan koffie toe ,plus kregen we ook nog een lekker worstenbroodje erbij ,dat ging er bij de meeste wel in .Er stond gezellige muziek op maar dit jaar geen polonaise ,vorig jaar nog wel (maar we zijn dan ook weer een jaartje ouder geworden gelukkig ) De ontvangst is altijd goed bij Stroop lachende bediening ,en tegen 11 uur bliezen we weer de aftocht en waren voor 12 uur weer terug .Als jullie dit lezen heeft Jo het geplaats  ,Leuk he )
Ik wens iedereen een gezellige carnaval , al zullen de meeste onder ons het doen met koffie en gebak en een lekkere borrel .(ook leuk toch )
Dus dames en heren denk er over na voor volgend jaar ,misschien kan je nu al wat achter uit leggen hoef je het volgend jaar niet te kopen .
Een foto kan ik niet plaatsen want die heb ik niet gemaakt .

Heel veel plezier allemaal glaasje op laat je rijden ,ALAAF .
groetjes Els Hagens

Wandeling 28 Februari 2019 lange groep.
Wat was het weer een gezellige wandeldag, die mede te wijten was aan het mooie voorjaarsweer in deze laatste volle wintermaand.
Doordat carnaval weer in het korte verschiet ligt , waren we alle lekker uitgelaten en zongen uit volle borst de carnavals krakers van weleer, de feestneus van Toon Hermans is nog steeds niet gevonden, om maar wat te noemen.
De koffie en het worstenbroodje smaakte naar meer in Café Stroop.
Dankzij een puntje van aandacht een onzer leden, mocht Kees Maas, die al eerder huiswaarts was gekeerd, het worstenbroodje goed smaken. We zijn best een sociale club, wil ik maar zeggen.
Gulle groet uit Standdaarbuiten.
Jan

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu