12 oktober - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

12 oktober

Archief > oktober
Langeafstandsgroep naar de Schans

Deze week lossen we korteafstandsgroep af om naar de Schans te wandelen. Om 9 uur staan er 27 wandelaars te trappelen om te vertrekken. Wat wil je ook met dit mooie wandelweer. Joop en Ad trekken vandaag kop en loodsen ons naar de Schans. Vandaag wandelt Jan met ons mee. Ja Jan de man van Riet Hopmans. Voor de secretaris een makkie met inschrijven. Op een bepaald moment liepen er 3 Jannen bij elkaar. Een keer Jan roepen en er kijken er 3 tegelijk om.
Piet Westerhof was er vandaag niet bij want die ging Ada Kunst bijpraten over de bestuursoverdracht. Zo langzamerhand is het nieuwe bestuur op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging en kan in 2018 het secretariaat, penningmeesterschap en voorzitterschap geruisloos worden overgedragen . Ik zal het nog eens nagaan maar ik denk dat we zo’n 11 jaar bezig zijn geweest.
Vandaag vierden we ook de verjaardag van Thea van der Maarel en Fons Tak, die ons op worstenbrood tracteerden. Allebei proficiat.
Helaas kon Henk Kerkdijk niet meewandelen wegens gezondsheidsklachten . Henk beterschap.
Dan was het ook nog even tijd om van 2 nieuwkomers een foto voor het smoelenboek te maken. Mochten er nog leden zijn die ontbreken laat het dan even weten. Kijk maar even 
Groet Jos


Korteafstandsgroep naar de Cockpit

Vandaag ging de wandeling van de korte afstand groep naar Restaurant de Cockpit. Het waren weer goed gevulde rijen. Met 22 mannen en vrouwen, maar daar leende zich het weer wel voor en het wordt nog mooier zegt men. Er was natuurlijk ook weer genoeg gesprekstof. Ja wij hebben weer een nieuwe regering oh, nee eigenlijk nog niet er is een akkoord. De regering moet nog gevormd worden, er zijn vacatures want er komen nog 4 extra ministers bij. Ja dat zal ook wel bij het akkoord horen. Die extra vier gaan er zeker op vooruit. Ben benieuwd hoelang Rutte lll het uit houdt. Maar een korte periode in de kamer te zitten levert aardig wat op, ook aan wachtgeld. Ja zo heeft iedereen een mening. Ook bij de wandelclub moeten de nodige dingen op orde gebracht worden zodat het nieuwe bestuur aan de slag kan in 2018. Naar de Cockpit gingen wij in een rechte lijn, ons nieuw (lid) Diny Nab kon aardig het tempo mee komen, en haar eerste indruk was leuk. Dus hoop dat het zo blijft. Wim en Nel Kuijlen kwamen uit Oud Gastel gefietst om op de koffie te komen. Ook Beppy Goovaerts,Speedy Gonzales door haar leuke toetertje fietste ons voorbij. En de andere auto wandelaars waren ook weer paraat. Dus ouderwets weer een volle bak bij de Cockpit. Ria Terlouw liet een kaart rond gaan voor Jose Dekkers die een behoorlijke val gemaakt. Jose vanuit hier beterschap. Ook de andere die ziek zijn of wegens een pijntje hier en daar en niet mee konden wandelen beterschap. De feestvierders een fijne en mooie dag. Helaas geen kiekjes gemaakt vandaag.
Groetjes Francien

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu