7 februari - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

7 februari

Archief > Februari 2019
 Korte afstand groep
Vandaag ging de wandeling naar steunpunt Bosschenhoofd. Ik zou wel eens willen weten hoeveel mensen de verslagen lezen van onze wandelclub. Of überhaupt dd website bekijk. Bij de vergadering werd gezegd dat er duizenden geweest zijn de site bekijken. Dat is mooi, maar hoeveel leden van ons daar bij zijn. Natuurlijk wordt er gekeken waar de wandeling heen gaat, en wordt gelijk genoteerd voor de komende drie maanden. Men vergeet wel eens dat er in het koffie adres verandering kan komen binnen die drie maanden. Dit was het geval van vandaag. Een paarweken terug had ik in mijn verslag geschreven dat de Luijenbergh was vervallen en wij naar steunpunt Bosschenhoofd gingen. Voordat ik vanmorgen vertrok heb ik toch maar even de mensen gebeld die op eigen gelegenheid komen. Bij Francis van de Riet had ik de voicemail in gesproken, hopende dat zij die zal afluisteren, want ook haar passagiers weet ik niet of zij het wisten. Wij vertrokken met 16 man richting Bosschenhoofd. Joop Goovaerts zei op naar de Luijenbergh, nee zei ik en sommige van ons wij gaan naar Bosschenhoofd. Oh dan zal ik gauw even Beppie bellen want die komt op de fiets en gaat naar de Luijenbergh. Gelukkig had Francis haar voicemail afgeluisterd en zat met haar passagiers al lekker aan de koffie. En was blij dat ik gebeld had want ook zij zou naar de Luijenbergh gegaan zijn. Coby Oostdam viert zaterdag haar 86ste verjaardag. Zij had voor ons heerlijke traktatie mee genomen. Dat lieten wij ons goed smaken naar een lang zal ze leven gezongen te hebben. Coby heeft heel wat moeders geholpen om kindertjes op deze wereld te komen, als vroedvrouw (zoals dat vroeger genoemd werd). Tijden het koffie drinken, zag ik dat Frans van Kampen had gebeld. Bij thuiskomst belde ik hem of hij koffie had gekregen bij de Luijenbergh. Frans zei “nee” ik ging lekker thuis koffie drinken. Ik ben benieuwd wie dit allemaal leest. Misschien door in berichtje in het gastenboek te schrijven.Leuk dat de lange afstand groep een estafette aan het doen zijn met verschillende schrijvers. Van Piet zijn wij weer wat “wijzer” geworden betreffende de Brexit. Moeilijk als je als minister er eigenlijk niet uit wil maar het nu allemaal goed op orde moet krijgen. Ik wens de zieken beterschap en sterkte en de jarigen en vooral Coby een fijne dag.
FrancienWandelverslag van donderdag 7-2-2019. De Haard.

Vandaag staat er een wandeling gepland met de wandelclub 55 plus. Een beetje fris was het wel maar voor de rest was het prima wandelweer.
Bij ons koningshuis is het feest, vandaag is het de trouwdag van koningin Wilhelmina en Prins Hendrik. Beiden zijn allang weer uit de tijd.
Ook Shocking Blue maakte op 7-5-1970 een klapper in de V.S met het nummer Venus. Velen onder ons kunnen zich dit prachtige nummer nog wel herinneren.

Mijn gedachten zijn nog steeds bij de jonge Hr. van der Poel. Wat kan die kerel fietsen. De felbegeerde w.k.trui is binnen voor het komende jaar.
Met 21 wandelaars gaat de tocht naar ons koffieadres en dat is vandaag bij De Haard in Bosschenhoofd. Er zijn al leden die naar warmere oorden zijn vertrokken, wij wensen hen fijne vakantiedagen toe. Het tempo word vandaag aangegeven door het duo Jo en Jos en zij zorgen ervoor dat we op tijd bij het koffieadres aan komen. De koffie liet zich goed smaken en de tijd vliegt om. Tijd dus om weer aan het tweede gedeelte te beginnen. We lopen via de Galgestraat de Koestraat op en via de Vaartweg zijn we bijna weer terug bij het steunpunt. Bij de spoorwegovergang valt de groep in stukken, ieder zoekt zo z'n eigen weg en zijn we rond de klok van 12.00 uur weer teug bij het steunpunt. Nog snel even een mop vertellen en lachend lopen we huiswaarts. Het was een fijne dag om te wandelen, de zieken onder ons beterschap en tot de volgende keer maar weer.
Het stokje gaat over naar Jack W.
Grt Fons. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu