5 nov - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

5 nov

Archief > nov 2015
Hier boven staan wat foto's van Mijntje na aanleiding van het verhaaltje van Francien over de Indian Summer

Korte afstandgroep naar Steunpunt Bosschenhoofd

Vanochtend verwelkomden wij een nieuw lid; Gerard Buckens uit Oud Gastel. Volgende week even kijken of het een blijvertje is. Wat het weer betreft, het blijft een mooi blijvertje. Het mieserde vanmorgen een beetje, maar dat mocht de pret niet drukken. Twee lange wegen moesten wij afleggen om bij Steunpunt Bosschenhoofd te komen. Galgestraat behoorlijk lang. 
Dan heb ik nog eens de neiging de boel in de maling te nemen en een doodlopende weg in te gaan en als een kudde schapen volgen de schaapjes mij en Henny gestaag. Wij hadden geen wolletjes aan, gelukkig want de temperatuur steeg behoorlijk onder mijn dunne jasje. Over de koffie prijs was wat verwarring. Ik had toendertijd begrepen dat men 1.50€ betaald of je nou 1 of 2 bakjes koffie/thee neemt. 

 Op de terugweg dreigde het zonnetje door te komen, heel flauw kwam die tevoorschijn net genoeg dat sommige van ons de jasjes uitdeden. Mijn rug was al nat dusik  nam niet het risico een longontsteking op te lopen. Zo hier en daar zie je dat de wegomleiding gestaag vordert. In de Nattetraat is men druk bezig het tunneltje te overdekken. Asfalt er over en klaar is Kees. Ben benieuwt wat en waar wij later nog kunnen wandelen. Zit ook net naar het weerbericht te luisteren, en daar word je toch wel vrolijk van. Het weekend kunnen de temperaturen oplopen tot en over de 20gr. Dus mensen dat wordt weer lekker genieten met een extra wandeling hier en daar. En heb je geen zin in wandelen en wil de keeltjes lekker smeren, kom een zondagmiddag dan naar Fide et Arti voor een meezing middag. Met de Markmakkers en de Confetti Klanken. Helaas niet gratis maar 7.50€ inclusieve een bakje koffie/thee aanvang 14.00uur. Maar wat men ook doet een mooi weekend de zieken beterschap en sterkte de jarigen een fijne en mooie dag.
Groetjes Francien

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu