9 juni - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

9 juni

Archief > Juni
9 juni langeafstandsgroep naar de Haard


Vandaag wandel ik sinds een aantal weken weer mee. Vakantie buitenshuis gehad in Frankrijk en het was wat onrustig daar. Waar we in Nederland het poldermodel hanteren gaat in Frankrijk meteen de beuk erin. Afgesloten raffinaderijen met als gevolg lege tankstations. Dus zo min mogelijk de auto gebruiken en zo veel mogelijk de fiets. Ieder nadeel heb zijn voordeel !
De medewandelaars vertelde mij dat het rustig was geweest de laatste weken. Veel vakantiegangers en 4daagse oefenaars. En een enkeling die een stevige schilderklus omhanden had. Uiteindelijk zijn we toch met 20 mensen op stap gegaan. 

Onderweg hebben we Henk vd Broek nog opgepikt. Die had het idee dat langs de Slikstraat liepen en dat klopte dan ook. Tegen 10.30 arriveerden we bij de Haard, die het terras ( met koffie)  voor ons klaar had staan. Jo Rijnvos zat daar ook. Een beetje balend omdat zijn knieoperatie een maandje was uitgesteld.

Na een half uurtje koffie is de club weer vertrokken, zonder Henk en ondergetekende die elkaar naar huis hebben gebracht.

Na even wat over de zomerwandeling. We hebben 40 aanmeldingen en dus nog 10 plaatsen beschikbaar. Schroom niet om je te melden.

Groeten Jos Diephuis


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu