25 juni - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

25 juni

Archief > juni 2015
Langeafstandsgroep naar Steunpunt Hoeven

Het is wat minder druk aan het worden met wandelaars. De vakantie speelt een rol, maar uiteindelijk hebben we toch 24 wandelaars klaar staan , die naar Hoeven willen wandelen. Ook de Alkmaarse wandelvierdaagsewandelaars ( pfffttt wat een woord) zijn weer van de partij. Het is hen goed bevallen, maar ik hoor wel een paar klachten over blaren. Ben JonkerS is er vandaag niet bij en hij herstelt van een operatie aan zijn oog. Een nachtje ziekenhuis en thuis weer beter worden. Ben beterschap.
Vandaag wandelen Ria en Jeanne voorop en in een stevig tempo gaan we richting Hoeven. Onderweg krijgen we nog een terugblik van Kees Maas op zijn operatie. Hij is helemaal hersteld en heeft het “goede gevoel” zoals hij zei. Overigens is dit “goede gevoel” op 2 manieren uit te leggen deelde hij ons met een lach mee. Maar hoe dan ook Kees loopt weer als een jonge hond mee. In het Steunpunt staat de koffie al op ons te wachten. Voor Henk van Croonenborg is dit zijn laatste wandeling . Hij verhuist naar Nieuw Vennep, in de buurt van Schiphol. De eerste paar maanden , moeten hij en zijn vrouw Ria Henk wat kamperen, maar medio september hebben ze een vast onderkomen.
Terug wandelen we via de Brede Balrouw en ’t Gors. En zoals gebruikelijk raken we steeds meer mensen kwijt. Met een paar wandelaars arriveren we iets na 12 uur bij het Steunpunt. Ik heb lekker gewandeld in zonnig weer.
Groeten Jos

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu