29 maart - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

29 maart

Archief > Maart 2018
29 maart langeafstandsgroep naar de Nieuwenbergh
Vandaag staan we met zo’n 25 man ( mensen dus) aan de start. We gaan in de Nieuwenbergh op de koffie.
Alvorens wat over de wandeling te schrijven eerst een heel vervelend bericht dat Conny Verschuren ons tijdens de koffie vertelde. Jan Verschuren is heel erg ziek en zijn vooruitzichten zijn niet goed. We wensen hem en Conny veel kracht toe de komende periode.
En dan nu ook maar wat over de wandeling. Deze wandeling stond in het teken van de familie Rijnvos. Wat was er gaande ? Kennelijk was er thuis afgesproken dat Ria zou voorwandelen. Dat ging goed totdat we op de Nieuweweg belanden. Ria sloeg rechtsaf, maar echtgenoot Jo besloot toch anders. Op de kruising heeft de hele club een rondje gedraaid en het advies ( nou advies) van Jo gevolgd. Rustig doorgewandeld met zijn allen en iets na half elf zaten we aan de koffie. De terugreis ging erg voorspoedig tot dat Oudenbosch in zicht kwam. Ria wandelde nog steeds voor en wilde rechtdoor. Echtgenoot Jo had weer goede redenen om rechtsaf te slaan. En wie kreeg zijn zin . Jo dus.
Maar ondanks de bijna echtelijke ruzie allebei bedankt voor het voorwandelen. We zijn keurig thuis gekomen en bedankt voor het lekkere wandelweer
Jos Diephuis

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu