15 september - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

15 september

Archief > september
Langeafstandsgroep naar 7e Hemel

Het waren er niet veel die de wandeling vandaag aandurfden. Ik had Ria Rijnvos gevraagd om vandaag de kar te trekken en die ging dus met een man of 12 op stap. Maar wat bleek: de halve wandelclub was met de fiets naar de 7eHemel komen rijden. Werd het dus toch nog druk. 

En het middelpunt was vandaag Tonny Jongenelis, die morgen jarig is maar vandaag op taart trakteerde. Proficiat !
Haar eet advies was : gewoon naar binnen schuiven.


 En dat gebeurde dan ook , met Tonny die het goede voorbeeld gaf. De koffiepauze duurde redelijk lang en met moeite vertrok de groep weer. 8 met de fiets, 2 met de auto en 12 gewoon lopend.

Groet Jos Diephuis

Korteafstandsgroep wandelt  naar de Luijenbergh,
Pffffffffffffffffff zullen velen van onze groep gedacht hebben, de opkomst was dan ook maar 8 personen, één na loper kwam ons bij de Dieren Kliniek achterna , en dat deed Francis Vermaat lekker snel. Normaal is de afspraak minder dan 10 personen om de wandel af te blazen, maar er komen ook mensen op de koffie, en dat waren er inderdaad weer vijf. Naar ons idee was het een flinke tippel, alhoewel het maar 65 minuten was. Het nieuwe fietstunneltje bij de rotonde richting Roosendaal, Oud Gastel door, zo wandelend zie je ook dat men het voor de fietsers daar met de oversteek niet makkelijker hebben gemaakt. Overal zie je de nieuwe snelweg nu lopen. Op de terugweg waren Michel en Mijntje Hoppebrouwers al een voorproefje aan het nemen op de nieuwe snelweg. Mijntje natuurlijk met camera in de aanslag, ons ook maar gelijk op de nieuwe weg vast gelegd. Kan dadelijk niet meer als men met 80km per uur hier overheen raast. Terwijl ik dit verslag schrijft is het maar 24 graden ja maar dat na dagen van 32. Maar tijdens de wandel en vooral op de terug weg kreeg ik het idee dat het warmer was, maar gelukkig kwam er een lekker briesje voorbij.


 Gerard van de Luijenberg had ons goed verzorgd, lekker koud water stond er voor ons klaar. Al met al toch nog een hele leuke wandeling gehad. Ria Terlouw was nog aan het lobbyen, voor zorgcentrum de Zellenberg om met mensen te komen wandelen die in een rolstoel zitten. Mensen zijn graag even een uurtje buiten met een praatje en een frisse neus te halen. Er is veel animo van de bewoners maar te weinig begeleiders. Bij deze wens ik allen die iets te vieren heb een fijne en mooie dag en de zieken beterschap en sterkte.
Francien

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu