7 jan - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

7 jan

Archief > jan 2016
Verslag donderdag 7 januari

De eerste 2 weken van het jaar is voor het bestuur van onze vereniging een drukke tijd. Het afgelopen wandeljaar moet financieel afgesloten worden. Er moet een jaarverslag geschreven worden, de ledenadministratie wordt geactualiseerd, de begroting moet opgesteld worden, en dan is er de jaarlijkse kascontrole en de agenda voor de algemene ledenvergaderingen met bijlagen moeten geschreven worden. En voor vandaag een extra bestuursvergadering om de activiteiten e.d. voor 2016 te bespreken. En dan de volgende week donderdag 14 januari in Café Stroop de algemene ledenvergadering met de hele vereniging. En niet te vergeten het rondje langs de koffieadressen om deze voor het 1e kwartaal vast te leggen. Jullie merken het, van een winterslaap komt heel weinig. Maar we doen het graag, het is voor een goede zaak.
Je kan goed merken, dat de weersverwachtingen voor vandaag niet veel goeds voorspellen. De opkomst is niet zo massaal als we gewend zijn. We zijn met 18 man. Helaas lukt het ook deze keer niet om De Nieuwenbergh te verwittigen van onze komst. De batterij van mijn telefoon is weer eens leeg en Jo Rijnvos heeft het telefoonnummer is niet op zijn lijstje staan. Gelukkig weet Jos dit later op te lossen.
Tijdens de koffie weet Jos een probleem met de kassa, het scherm stond gekanteld, na wat technische ingrepen op te lossen. De beheerster slaakte een zucht van opluchting. Een omhelzing van haar kon er helaas niet vanaf.
We kunnen ook nog een nieuw lid van onze vereniging verwelkomen. Mevrouw Gon Rijsdijk. Zij woont in Oudenbosch en is een verwoed wandelaarster. Welkom bij de club Gon. We hebben meteen maar je foto in het verslag geplaatst.
Omdat we om twaalf uur bij mij thuis een bestuursvergadering (met soep en broodjes) hebben, besluiten Jo en ik om niet mee terug te wandelen, maar met Jos mee te rijden. En laat dat nu geweldig uitkomen, want de regen komt met bakken uit de hemel. Wat een voorzienigheid. Of iedereen daar nu zo blij mee was valt te betwijfelen.
En vergadering liep zo als we gewend zijn op rolletjes. Met voldaan gevoel kon iedereen om een uur naar huis.

Tot de volgende week en hopelijk wat beter weer.
Piet Westerhof 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu