2 april - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

2 april

Archief > april 2015
2 April lange afstandsgroep naar Stroop

Vandaag wandelen we de Paaswandeling. Onderweg naar het Steunpunt pik in Fons Tak op en wordt meteen door Piet W gebeld. Ben mijn portemonnee kwijt en kom wat later is zijn boodschap. Een soort vertraagde 1 april grap, maar het bleek echt waar te zijn. Gelukkig heeft hij hem weer gevonden.
De groep was minder groot dan gewend maar met 26 personen nog zeer de moeite waard. Jan van Hooff en Jan Verschuren ( met een U) gaan vandaag op kop en de 2 Jannen weten er een mooie route van te maken. Die 2 mogen het vaker doen. Jannen bedankt .
Onderweg houden we het nagenoeg droog en de pluenhoeven maar even op. In de groep loopt ook onze STOUTE Willem mee, die vandaag de krant haalde met een interview over zijn boek dat binnenkort wordt gepresenteerd.
Bij Stroop zit de korteafstandsgroep al geduldig aan de koffie. Het paasbrood dat we erbij krijgen is van Vincent van Café Stroop, dat hij ons aanbiedt. Bedankt !
Voorzitter Piet probeert boven het lawaai nog een paar mededelingen te doen. Kees Maas wordt geopereerd in Breda en zal dan daarna nog een paar dagen in Bravis in Roosendaal logeren. Kees sterkte en we duimen voor jou. Daarna kan Piet het smoelenboek bijwerken. Er zijn nog wat “anonieme” leden, die nu ook op de foto staan. Iedereen weet nu weer hoe iedereen er uitziet.
Tot slot. De inschrijvingen voor de voorjaarwandeling stromen binnen en er is flink animo om mee te wandelen
Groet Jos

Paaswandeling naar Café Stroop korteafstandsgroep
Vandaag ging de wandeling naar Café Stroop. Gelukkig wat minder storm dan de afgelopen dagen. Op één buitje na was het toch een lekkere wandeling. Bij Caf♪é Stroop stond de Paasstol al lekker op ons te wachten. Jeanne Bosman en ik hadden afgesproken om Nelly Hack te gaan bezoeken in Revalidatie Centrum de Wiekendeal/Iris afdeling. Nelly onze bijna 87 jarige oudste lid, is daar aan het revalideren omdat ze 23 maart een nieuwe heup heeft gekregen. Nelly had een ruggeprik gekregen maar voelde de arts toch nog aantekeningen maken op haar been en zei dat ze dat voelde. Toen maar de algehele narcose toegepast. De eerste dagen heeft ze heel veel pijn gehad, die bestreden werd met morfine. Waar haar lichaam weer van ging tegenstribbelen. Maar nu ruim een week verder gaat het naar omstandigheden goed met haar. Ze zag er ook goed uit. Ze is goed haar oefeningen aan het doen. Hoe lang ze daar moet blijven kon ze niet zeggen. Maar haar conditie is goed. Namens Nelly moet ik iedereen de groeten doen. Ze hoopt weer gauw thuis te zijn,maar zal toch even geduld moeten hebben. Bij deze wens ik iederen fijne en mooie paasdagen. De zieken beterschap en sterkte Cees Maas natuurlijk ook die een zware hartoperatie moet ondergaan.
Groetjes Francien

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu