26 oktober - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

26 oktober

Archief > oktober
26 oktober Langeafstandsgroep naar De Luijenberg.

Het was weer een behoorlijke drukte bij het vertrek. Zo’n 28 wandelaars waren paraat die onder leiding van Joop D en Aad M op weg gingen. Het bleek al snel voor menigeen behoorlijk warm te zijn. Jassen uit en mouwen opgestroopt.
Ad van N heeft er tegenwoordig een baantje bij met zijn mobiele snoepwinkel. Als je bij hem in de buurt loopt maak je kans op een snoepje.
Het hoogtepunt van de wandeling vormde wel de korte samensmelting van de lange en korte groep. “Long meets short” zou tegenwoordig de uitdrukking zijn.
Bij de koffie ontmoeten we Jan Verschuren, die in Denemarken was gaan vissen. Wind en regen had hij gehad en natuurlijke enorme vissen gevangen. Maar dat is de visser eigen.
Op de weg terug werd het steeds warmer, weer jassen uit en er werd menig natte rug gesignaleerd. In Oudenbosch was het nog even ploeteren door de zandbak, maar uiteindelijk waren we om 12 uur weer op de basis, met dank aan Joop en Aad
Groeten Jos


Korte Afstandgroep naar de Schans

Vandaag ging de wandeling van de korte afstand groep naar de Schans. Wij waren met z’n negentienen. Het was voortreffelijk wandelweer. Ondanks dat het zonnetje verstek liet gaan hadden wij het toch gauw warm. Bij sommige en bij mij gingen de jassen uit. Zo al wandelend door de polders zien wij in de verte een groep wandelaar aan komen. Het was de lange afstand groep onderweg naar de Luijenbergh. Jos met zijn foon in de aanslag dus bij zijn verslag zal er uiteraard foto’s of zelfs een filmpje zitten. Gelukkig liep alles goed af, want er wordt vaak gewaarschuwd dat het gevaar oplevert met de foon bezig te zijn. Ik heb eens door mijn foto archief gebladerd en ben 9 jaar terug gegaan 23 oktober 2008 en toen liep Wim en Sientje Bastiaanssen de kleinzoon mee omdat hij logeerde bij Oma en Opa, ja en ook kleine jongens worden groot en gaan hun eigen weg. Was wel leuk dat er af en toe kinderen mee liepen. Vergeet dit weekend niet de klok een uur terug te zetten dit weekend. Anders wordt het lang wachten volgende week, of is het nu dat je dan te laat bent. De zieken beterschap en sterkte de jarigen of iets anders te vieren een fijne dag.
Francien

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu