24 maart - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

24 maart

Archief > maart 2016
Verslag donderdag 24 maart 2016
Omdat een paar klusjes voor de Pasen af moeten zijn, deze keer een kort verslagje. Soms moet je een keuze maken. Aan de opkomst groot 22 man is goed te merken, dat we voor de paasdagen staan. Een aantal van ons zijn met de kleinkinderen ergens naar een huisje op de hei. Wilma en Jan van Hooff hebben gekozen voor een weekje Portugal. Het weer is daar vast beter dan hier. Nog steeds geen lentegevoel en de komende dagen zit er niet veel verbetering in.
Vandaag volgt het ene misverstand het andere op. Bij het vertrek blijkt Joop Damen even weg te zijn voor een bezoek aan de flappentap, voor de minder ingewijden de pinautomaat. Even wachten is geen probleem, maar na 5 minuten zit bij de meeste het geduld erop. Volgens Fons wacht Joop in de Wagenhoek op ons. Ze hebben daar uitgang aan de oost- en westzijde en laten we nu aan de verkeerde kant staan de wachten. Wanneer Joop eindelijk (zeer luidruchtig) boven water is, is het niet duidelijk of we rechts of links af moeten. Ger Stam en Willem van Dijkhuizen nemen resoluut de kop, maar op de eerstvolgende kruising weer een probleem. Rechtsaf via de Duiventoren of recht door langs boerderij de Zellenbergen. Zonder overleg gaan we rechtdoor. Na een 500 meter komen Ger en Willem erachter dat we vandaag niet naar Oud Gastel, maar camping de Nieuwe Riet. Gelukkig nemen de dames de kop over en zonder verdere kleerscheuren komen om dik half elf bij de camping aan. Waar de geblesseerde Paula Barendse op ons te wachten staat. Volgende week woensdag krijgt ze een nieuwe heup. Namens iedereen heel veel sterkte en beterschap.
Op de weg naar huis gaat nog minstens 2 keer verkeerd met route, maar steeds worden we streng door de dames gecorrigeerd. Het is net twaalf uur wanneer we bij het Steunpunt aankomen.
Aan iedereen heel fijne paasdagen en tot de volgende week.
Piet Westerhof


Korte afstand groep naar Steunpunt Hoeven

Vandaag gingen wij met ca.22 mannen en vrouwen op weg naar Steunpunt Hoeven. Met een grote lus gingen wij om de Bosschendijk heen. Om uit te komen bij restaurant den Halder. Aangekomen bij het hertenkamp werden de hertjes wel heel enthousiast ze renden elkaar achterna of ze tikkertjes aan het spelen waren. Of dachten zij misschien zoooo daar komt een grote groep mensen aan die zullen vast wel wat bij zich hebben. Maar helaas wij hadden niets, de groep snakte naar koffie. Kwart voor elf zaten wij aan tafel. De terug weg ging recht toe recht aan naar huis. Ter hoogte van LB Leather zat er een grote paashaas buiten op ons te wachten. Wilde een groepsfoto maken maar ik kreeg maar geen beeld in mijn toestel. Wim Bastiaanssen was zo vriendelijk om zijn toestel te gebruiken en zou de foto doorsturen. Ik zelf ben afgelopen maandag van Sauerland thuis gekomen en heb verleden week vrijdag nog lekker door de sneeuw gebanjerd. En zelf nog met een sneeuwpop op de kiek gegaan. Maar nu staat de Pasen voor de deur dan wordt het weer eitjes schilderen, bakken en eten en misschien verstoppen. 
Vanmorgen hoorde ik van Andre van Ham dat Adje al 7 weken niet meer geweest is vanwege de operatie aan haar been die ze moest ondergaan. Wat vliegt de tijd toch snel. Voor Adje zal die misschien niet snel genoeg kunnen gaan. Adje langs deze weg nog heel veel sterkte en beterschap. En als dingen gebeuren zoals ze gebeuren is dat geen opzet, maar komt vaak door omstandigheden. 
Ook Gonny is alweer een tijdje in de lappenmand met dezelfde vervelende kwaal ook voor jou beterschap, en alle anderen zieken ook. Nu wens ik iedereen fijne en mooie paasdagen. Nu ik dit schrijf hoor ik net dat onze grote voetbal Icon Johan Cruyff is overleden. Zijn strijd verloren.
Groetjes Francien

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu