21 Juni 2018 - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

21 Juni 2018

Archief > Juli 2018 > Juni 2018
Wandeling Korte Afstand groep
Vandaag ging de korte afstandloper naar Café Stroop. Inplaats van over de Albanoweg te wandelen, namen wij de route door het wijk Albano. Ria Terlouw en ik (Francien) namen de 17 mannen en vrouwen op sleeptouw. Ik inmiddels helemaal weer herstelt. Verleden week donderdag stond, of moet ik zeggen, lag, ik er anders voor. Via het tunneltje Nattestraat, Uilenspiegelstaat enz. deze route was een hele rustige route heel weinig verkeer en aangezien deze dame het wat rustige aan moet doen, ging het tempo ook lekker. Voordat wij vertrokken had ik Wim Bastiaanssen even beet genomen. Ik zag zijn telefoon in zijn kontzak zitten, en zonder dat hij het voelde haalde ik deze uit zijn broek zak. Dus hij kan mij niet aanklagen voor seksuele intimidatie want hij voelde niet dat ik aan zijn kont zat hihi. Iemand vroeg aan Wim heb jij je telefoon bij je? Hij schrok wel, toen zei ik neem deze maar. Ikzelf ben mijn telefoon een paar jaar terug verloren omdat ik vergeten was dat die in mijn kontzak zat, en was op de fiets weggegaan. Door het zadel was die uit mijn zak gedrukt. Bij Stroop aangekomen vertelde ik het tegen Sientje zijn vrouw, zij en anderen waren op de fiets gekomen, ze zei “goed dat je dat gedaan heeft, een goede waarschuwing voor hem misschien leert hij het nu wel af om hem daar te doen”. Tegelijk vertelde zij dat onze Ridder Wim van de week 85 jaar geworden was. Dat was natuurlijk een lang zal hij leven waard. Jan van Hoof, Jo Rijnvos en ik zijn de wandeling gaan bekijken die wij op 23 Augustus willen gaan wandelen. Ikzelf was er wel enthousiast over. Tegen Ria had ik mijn mond voorbij gepraat, omdat ik op de site zag dat Jo het nog even als een verrassing wilt houden. Maar de aap zal zeker gauw uit de mouw komen. De koffie en lunch adres zijn al besproken. Helaas het weer kunnen wij niet bespreken tijd genoeg om te duimen dat het mooi wordt. Zal dus ook geen foto van ons zoektocht plaatsen alhoewel wel een leuke bij zat Jo achter de kinderwagen. Zal nog een kijken in mijn oude doos. Die zieken wens ik beterschap en strekte de jarigen een fijne dag de vakantiegangers een fijne vakantie.
Groetjes Francien

Wandeling lange afstand groep

Vandaag naar de 7e Hemel in Hoeven.De start vandaag zonder vertraging (niemand op het toilet) met 22personen met een dreigende lucht dus paraplu mee.Via het tunneltje in de Nattestraat gelijk rechts en over het tunneltje richting Kapelstraat,weer eens wat anders. Onderweg al wat groeit en bloeit bewonderd, dit is wel een van de mooiste jaargetijde en vandaag ook nog de langste dag of wat je wilt de kortste nacht. Gister met Jan en Francien de zomerwandeling in orde gemaakt, lijkt mij een mooie wandeling met een paar leuke verassingen nog even de laatste puntjes op de I zetten en maken we bekend wat en hoe het gaat worden. Na de koffie scheen de zon dus de paraplu is als ballast mee gegaan maar ja liever dit als regen.Onderweg werd ik er door de dames er op gewezen dat ik een wel heel rare bult onder aan mijn elleboog had. Inderdaad ik had er niets van gemerkt maar het is een flinke zacht aanhangsel  onderaan mijn elleboog, waarschijnlijk een slijmbeurs.Morgen even langs de dokter gaan voor we op vakantie gaan. Ad van Nijnatten was vandaag onze gids door de polder en vertelde verschillende wetens waardigheden over dit gebied ook dat hij de knotwilgen gepland had langs het fietspad bij de Brede Balrauw ,dat  is al lang geleden.Rond 12 uur waren we weer terug in Oudenbosch. Voor de zieken sterkte en beterschap en voor allemaal een prettig weekend.
P.s: Ben even op vakantie, als iemand wat wil schrijven over de wandelingen, stuur het naar , infowandel55plus@gmail.com en wordt geplaatst.
Groetjes: Jo
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu