28 april - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

28 april

Archief > April
28 april stadswandeling in Antwerpen.

De hele week op de buienradar gekeken hoe het weer zou zijn. De voorbodes waren erbarmelijk, maar toen ik vanochtend de gordijnen open deed………… strakblauwe luchten en bevroren auto ramen. Dat nemen ze ons niet meer af. Met de auto naar Essen, waar het parkeerterrein propvol was. In de wachthal van station Essen was het een oorverdovend lawaai. Zo’n hoog plafond is natuurlijk wel medeschuldig aan het aantal decibellen, maar wij kunnen er ook wat van.

De grote verrassing was de gereserveerde wagon, die we hadden. Een service waar onze NS een voorbeeld aan kan nemen. In Antwerpen zijn we op ons gemak naar het stadscafé op de Suikerrui gewandeld. Daar werden we door onze gidsen Mon en Liliane opgepikt. Na afloop waren de 2 groepen het er roerend over eens dat we deskundig en humoristisch door Antwerpen zijn rondgeleid. Onze lunch bij Frateli stond keurig klaar na afloop van de wandeling. De prijs kwaliteit verhouding was goed en we hebben ons het goed laten smaken.
De bovenste etage van het MAS was de moeite waard. Antwerpen op zijn kleinst zien en dan krijg pas een beeld hoe groot het is.
Het enige minpuntje van de dag vormde de regenbui op weg naar het station.
Een mini-enquête leerde ons dat de deelnemers een geslaagde dag hebben gehad. Het bestuur, dat deze dag heeft georganiseerd kan opgelucht adem halen.
In de maand mei zal de website niet worden bijgehouden. De webmaster gaat wat vitaminen in het buitenland opdoen
Jos DiephuisPs. Er zullen wel heel wat foto's worden aangeboden. Ik zal ze in de loop van de komende dagen op de website plaatsenFoto's van Jos
Piet  1
Piet 2

Jack Wildhagen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu