2 maart - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

2 maart

Archief > maart 2017
Korte Afstandgroep naar Steunpunt Hoeven… 2 maart
Ten eerste wil ik Gerda Braspenning van Steunpunt Hoeven bedanken dat zij bereid was ons op deze last minute bespreking te willen ontvangen, ondanks dat zij zelf niet kon en ook iemand moest regelen in dit geval haar man. Ik had een berichtje van de 7e Hemel gekregen dat zij tot en met vrijdag gesloten zijn, met een sorry erbij dat zij ons in de agenda zag staan en moest afzeggen. Ook maar de vaste autorijders gebeld die naar het koffie adres komen, omdat men soms niet op het laatste moment op de site kijkt.
De gekke hoedjes, kledij, pruiken en al die anderen gekke toestanden zitten weer in de oude koffer op zolder de praalwagens weer in de loods of de fik erin gegaan. Gelukkig zijn er bijna of helemaal niet, optochten afgeblazen vanwege de harde wind of slechte weer. De katers zullen inmiddels ook wel verdwenen zijn dus is het weer terug naar het normale bestaan. Eigenlijk moet er een maand gevast worden maar volgens de TV wordt daar zo goed als niets aangedaan.
Ik heb afgelopen zaterdag gekeken of men mijn bijdrage bij Paul de Leeuw’s “Wie steelt mijn Show?”, erin hadden gelaten of uitgeknipt en ja hoor daar was ik pontificaal in beeld, en ben nu een (BO’er) bekende Oudenboschenaar. Maar ik denk dat niemand van de wandel daar naar kijkt want helemaal geen respons gehad. Hihi.
Wij waren met z’n vijftienen een flinke wind en gelukkig droog, voor de zekerheid had ik mijn storm paraplu mee genomen. Willy Stolker was bereid de gastheer te helpen met de koffie rond te brengen. Ook was het weer fijn om Nel Kuijlen te zien , ze zei er naar toe te werken om toch weer mee te wandelen. Maar stil zitten doen zij en Wim echt niet. Fietsen is hun passie. De vierdaagse van Drenthe en Hoeven en Appelscha de beentjes op de fiets willen nog wel.
De terugweg kwam ik er achter dat ik mijn dure stormparaplu achter had gelaten, ik gelijk gebeld of de auto dames er nog waren, maar kreeg Gerda aan de lijn en zou het aan haar man doorgeven dat ik hem op kwam halen ‘smiddags. Maar hoe lief is het dat de heer Braspenning op zijn fietsie hem even tijdens onze terugweg langs kwam brengen in een flinke storm die ons behoorlijk uit onze verschoning deed waaien.. Nogmaals bedankt.
En zo kwam er aan deze wandeling ook weer een end en wens ik de zieken beterschap en sterkte en de feestvierders veel plezier.
Francien 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu