20 april - wandelclub55plus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

20 april

Archief > april
Langeafstandsgroep naar Oud Gastel
Vandaag is een dubbele feestdag. We vieren als vereniging ons 15 jarig jubileum en het is secretaresse dag . Eerst maar even het laatste. De bedoeling van het jaarlijkse evenement was om de secretaresse in het zonnetje te zetten, stil te staan bij zijn/haar toegevoegde waarde voor de organisatie en om het imago van het secretaressevak te verbeteren. In zekere zin heb ik als secretaris van de vereniging dus ook een feestdag. Eens kijken of ik vandaag in het zonnetje gezet wordt of laten we dat maar aan de zon over die vandaag uitbundig gaat schijnen. 

 Van secretaresse dag heb ik niets gemerkt, maar van de zon des te meer. Het werd zelfs warm met een natte rug als resultaat.
Eerst de wandeling , want ook vandaag staan er weer 20 wandelaars aan de meet om naar Oud Gastel te wandelen. Iets langer dan we normaal lopen, maar aan het eind van de dag kunnen we onze verloren calorieën weer aan vullen bij de Luijenbergh. Op de voetgangersbrug over de A17 werd om verschillende reden even gestopt. Foto en plaspauze dus. Zo tegen half elf bereikten we het Steunpunt waar Piet, Marja en Toon ons opwachten.
 Aan tafel vormt deze keer de smartphone van Tonnie Jongenelis het middelpunt. Er brandde een lampje, maar gelukkig wisten alle mannen aan de tafel hoe dat uit moest. Vergeet het maar , de smartphone ging de hele tafel rond, maar een echte oplossing werd er niet gevonden. Overigens heeft haar smartphone tijden lang blauwe foto’s gemaakt, maar dat probleem was opgelost toen de plastic verpakking werd verwijderd. Tja tja.
Met Piet ben ik na de koffie naar de Luijenbergh gereden, om de feestavond nog door te nemen. Alles was in orde en we hopen er een leuke avond van te maken. Naast het buffet staat er voldoende op het programma, maar dat vormt de verrassing
Jos Diephuis,

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu